Preventieve gezondheidzorg

Aad Bogert, ontwerper van Gezondheid/vitamine-infusen

Aad Bogert was altijd al geïnteresseerd in de gezondheidszorg en de manier waarop voeding ons lichaam beïnvloedt. Hij studeerde af als voedingsdeskundige en begon te werken in de gezondheidzorg als klinisch diëtist, zijn werk bestond uit het behandelen en begeleiden van patiënten, Coachen en begeleiden van verpleegkundigen en (para)medisch personeel met name op het gebied van voeding en alle (Macro`s en Micro`s) zoals Eiwitten, Koolhydraten, Vetten, Vitamines, Mineralen, enz. Na jarenlang onderzoek en studie, kwam hij tot de conclusie dat veel mensen niet genoeg belangrijke nutriënten/vitamines binnenkrijgen via hun dieet.

Hij besloot om zijn kennis te gebruiken om een oplossing te vinden voor dit probleem en begon te experimenteren met het ontwerpen van vitamine-infusen. Deze infusen zouden mensen helpen om de juiste hoeveelheid
nutriënten/vitamines binnen te krijgen zonder dat ze hun dieet hoefden aan te passen

In het begin was het niet makkelijk voor Aad om zijn ideeën te verkopen aan artsen en ziekenhuizen. Maar naarmate hij meer onderzoek deed en de voordelen van zijn infusen bewees, begonnen steeds meer mensen geïnteresseerd te raken.

Uiteindelijk richtte Aad zijn eigen bedrijf op en begon hij zijn infusen te verkopen aan gezondheidscentra en ziekenhuizen over de hele wereld. Zijn infusen werden al snel populair bij mensen die een tekort hadden aan nutriënten/vitamines of die gewoon hun gezondheid wilden verbeteren.

Nu, jaren later, is Aad Bogert een bekende naam in de gezondheidszorg en zijn vitamine-infusen zijn een veelgebruikte behandeling geworden voor mensen die op zoek zijn naar een gezondere levensstijl. Zijn doorzettingsvermogen en passie voor gezondheid hebben hem geholpen om een verschil te maken in de wereld van de gezondheidszorg en om de levens van veel mensen te verbeteren.