Attractive

Impressiv

Huid, nagels, haar, beauty

Wie wil er nu niet jong uit blijven zien? Huidverzorging is daarbij van het grootste belang. Crèmes, maskers en peelings benaderen de huidverzorging van buitenaf.
Een gezonde huid heeft gezonde bloedvaatjes, die op hun beurt weer helpen bij de gezondheid van uw haren en nagels. Een gezonde huid heeft gezonde cellen in alle lagen.
De huid vormt de belangrijkste barrière van uw lichaam. Deze barrière staat vrijwel continu bloot aan allerhande toxische factoren en beschadigende stoffen.
De mooie bruine kleur die ontstaat als gevolg van blootstelling aan zonlicht, is eigenlijk een beschermend systeem van pigmentkorrels. Dit systeem schiet uiteindelijk altijd tekort! Zonlicht is een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering en huidkanker.


Infuus voor een mooie en jonge huid


Ons attractIVe infuus kiest voor een andere route waarbij de diverse facetten van de huid vanuit de basis worden verzorgd. Het infuus bevat zeer sterke antioxidanten en verbetert de elektrolyt-balans waardoor uw huid er weer jong en stralend uit kan zien.

 


ATTRACTIVE

Voor een gezonde huid en nagels, gezond haar en een stralend uiterlijk.

Deze Anti-Aging Boost bevat:

  • Gebalanceerde elektrolyten
  • Dubbele hoeveelheid glutathione
  • Vitamine C
  • Extra vitamine B6
  • Op aanvraag extra Lysini Hydrochloridum

€ 225.00